Overview Trinidad

Home
Welkom in Trinidad
Het huis
Drie Kamers

Informatie en contact
Reacties
Reserveren

Plattegrond
Links

Reacties

Teresa heeft een boek waar alle bezoekers een reactie kunnen schrijven. Hieronder enkele Nederlands/Belgische reacties. Meer reacties kunt u plaatsen en lezen op onze Facebook-pagina.

2 augustus 2014
Goed verblijf gehad in deze casa. Vriendelijke mensen die ons geod geholpen hebben met het organiseren van de excursies en vervoer. Goede ligging van de casa; en net niet in de drukte.

Saludos cordiales, Carolijn en Dorine, Nederland.

29 juli 2014
Heerlijk verblijf gehad in deze geweldige casa. Genoten van het diner en de fijne tuin. Trinidad is een mooie combinatie van relaxen op het strand en genieten van de Cubaanse muziek. Wij wensen iedereen na ons net zo'n fijn verblijf toe!!

Maud en Tjeerd, Nederland.

28 februari 2014
I was only here for 1 night. Lovely people, good food and a great location. Worth the money!!!

Linda, Holanda.

2 januari 2014
Weer verder na ons hier 6 dagen prima vermaakt te hebben. Bedankt voor de gastvrijheid (o.a. door ons mee uit eten te vragen met Oud & Nieuw) en gezelligheid.

Joyce en Marieke, Apeldoorn, Holland.

28 augustus 2013
We hebben een fantastische dag en nacht gehad in Trinidad. De gastvrijheid was super! Dit verblijf zullen we zeker blijven herinneren als qw terugdenken aan Cuba. Bedankt voor alles!

Jage en Pieter, Holanda.


18 sept 2010
We dachten 'We blijven een dagje': Het is nu 11 dagen later! Teresa en Pedro zijn super, hebben een hoop correcte informatie (geloof de mensen op straat niet, haha). De douche is caliente (wahoo), het strand (Ancon) is super en goedkoop om erheen te gaan met de gua-gua-tren. Bueno, je zal het hier allemaal zelf ervaren, inclusief de 'cafezinos'.
Pedro en Teresa en Pedro-Enrique: muchos gracias por todo, voy escribirte cuando estoy en Costa Rica.

Victor, Nederland en Yusi (Palma)


09-07-2010
Het is hier superleuk! Fijne kamer, heel lekker eten en geweldige mensen. Jammer dat we niet meer Spaans kunnen. Toch proberenze ons een goede uitleg te geven over de streek en welke weg te nemen..

Chris en Koen, Maaseik België


13-07-2011
Dank voor het gastvrije onthaal en het lekkere eten. Trinidad is warm maar mooi en de zee in de nabijheid maakt het plaatje compleet.

Familie Berebrouckx, België


12-04-2008
Per toeval ontdekt en zoals in veel van deze gevallen... een vondst om te koesteren.
Na het gemeend hartelijk onthaal waardoor we ons geplande verblijf verlengden: lekker eten met know-how bereid. Gastheren die over alles en nog wat nuttige informatie geven! Behulpzaam, open en gastvrij, tot-en-met! BEDANKT.

Cécile, België


20-01-07
Queridos Theresa y Pedro, nuestro viaje por Cuba fue mejorando dia a dia desde que llegamos a la Habana hace dos semanas. Y Trinidad fue el sitio que mas nos ha aportado y nos ha encantado. Desde el primer instante nos sentimos muy a gusto en su casa. Con Theresa tuvimos elflechazo a primera vista! Y aunque tuvieramos poco tiempo juntos, disfrutamos un monton de las conversaciones y de la hospitalidad en esta casa. Les deseamos lo mejor para el futuro en todos los sentidos y sobre todo salud! ¡¡¡Sigan como son!!! Un abrazo fuerte.

Timo Schweckendiek (Aleman) & Merche (Española),
Den Haag, Nederland


26-02-2003
Jammer genoeg hebben we alleen de laatste 2 dagen van de 4 in Trinidad in deze fantastische casa doorgebracht! We voelden ons hier onmiddelijk thuis. In de 'Trotter' lazen we: 'Als gastvrijheid een gezicht heeft dan is het zeker wel van Pedro en Theresa', en dat kunnen wij alleen maar beamen. De leuke muziek bij het lekkere ontbijt zorgt ervoor dat je dag niet meer stuk kan. We zetten onze reis nu verder, maar zullen zeker nog reclame maken voor deze toffe casa! Muchas gracias!!

Jochem en Lies, Brussel, België

 

Facebook

Teresa en Pedro naast hun deur
fotoimpressie Trinidad